Бездротовий пилосос – майбутнє чистоти та зручності

Бездротовий пилосос – майбутнє чистоти та зручності

В нашому сучасному світі, де технології швидко розвиваються, немає сумніву, що кожен з нас прагне знайти більше часу для важливих справ у житті, а також полегшити побутові обов’язки. Однією з інновацій, що допомагає досягти цих цілей, є бездротовий пилосос. Сьогодні ми поговоримо про переваги та недоліки цього пристрою та його вплив на наше щоденне життя. Переваги використання бездротового пилососа Бездротовий пилосос – це побутовий прилад, який дозволяє швидко та легко прибирати пил, бруд і сміття без необхідності підключення до розетки або використання кабелю. Цей пристрій відзначається численними перевагами порівняно зі звичайними провідними пилососами. Однією з основних переваг бездротових пилососів є їх...

Спалах локалізували, проте поодинокі випадки фіксують досі: Ігор Кузін про гепатит А на Вінниччині

Спалах локалізували, проте поодинокі випадки фіксують досі: Ігор Кузін про гепатит А на Вінниччині

Спалах гепатиту А на Вінниччині локалізували, проте поодинокі випадки фіксують досі. Про це 7 грудня на брифінгу в обласному медіацентрі розповів заступник міністра охорони здоров’я та головний санітарний лікар країни Ігор Кузін. За його словами, за сім днів грудня зафіксували 9 лабораторно підтверджених випадків захворювання на цю недугу. “Станом на сьогодні було зареєстровано 327 лабораторно підтверджених випадків, і враховуючи, що вірусний гепатит А – це захворювання, яке має тривалий інкубаційний період, то зараз, після цієї гострої фази, ми продовжуємо реєструвати поодинокі випадки, які будуть залишкові протягом 1-2 місяців після того, як спалах буде остаточно локалізовано”, — сказав Ігор Кузін. Потенційне джерело хвороби епідеміологи...

“Задонатив” на армію – почастувався азербайджанським пловом та маріупольською юшкою: у Вінниці відбувся благодійний кулінарний фестиваль

“Задонатив” на армію – почастувався азербайджанським пловом та маріупольською юшкою: у Вінниці відбувся благодійний кулінарний фестиваль

Зробити внесок у перемогу, зібравши кошти на придбання автомобіля, генератора та Старлінка для ЗСУ. Із такою метою у Вінниці, 1 липня, відбувся VІІІ фестиваль польової кухні імені Тараса Сича.  Правила та традиції заходу залишаються незмінними: зробив благодійний внесок на потребу війська – частуєшся приготованими тут же, на відкритому вогні, стравами. Цьогоріч сума донату з одного відвідувача складала 200 гривень.  Парк на кілька годин перетворився на кухню просто неба. Тут смажили, варили, тушкували. Серед страв, підготовлених для відвідувачів – солдатські каші з підливою, випічка, м’ясні страви на мангалі, супи. Можна було спробувати і юшку за азовським рецептом, приготовлену переселенцями з Маріуполя. ...