Час від часу більшість з нас намагається повторити смачні страви з ресторану чи рецепт відомих кухарів та блогерів. І якщо в подачі ми не завжди досягаємо аналогічного результату, то у досягненні надзвичайного смаку страви, спроб не полишаємо навіть після десятка невдач.
Торговельна марка «Торчин» щодня полегшує нам життя та робить його значно смачнішим!
Заправки від Торчин – це запорука вдалого приготування будь-якої страви. Навіть під улюблений нами салат «Цезар» є спеціальна пропозиція – заправка до салату Цезар з соєвим соусом!
Якщо ви вирішите здивувати ваших рідних чи друзів смачною стравою, рекомендуємо саме цей безпрограшний варіант.
Салатна заправка “Цезар” від Торчин – це ніжна майонезна текстура в поєднанні із соєвим соусом та композицією трав та спецій, яка надасть вашим улюбленим салатам особливого смаку.
Варіантів приготування салату «Цезар» є безліч. Який би рецепт салату «Цезар» ви не обрали, із заправкою від Торчин він буде ідеальним!
Пропонуємо спробувати найбільш відомі рецепти, вони легкі у приготуванні та не потребують особливих навичок.
Класичний рецепт салату “Цезар” з куркою, пармезаном і сухариками
300 г курки (філе),
100 г пармезану,
100 г білого хліба,
200 г листя салату,
100 г помідорів чері,
1 зубчик часнику,
1 ст. ложка оливкової олії,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Вдалий вибір – заправка до салату Цезар з соєвим соусом від Торчин.
Це базовий рецепт Цезаря, в який за бажанням додають решту інгредієнтів. Листя салату вимийте, обсушіть і порвіть руками. Додайте сухарики та тертий пармезан, обжарене філе курки ( до олії для смаження попередньо додають видавлений часник), розрізані на дві половинки помідори чері, підрум’янений на пательні хліб, заправте соусом для салату “Цезар” від Торчин та подавайте до столу.
До салату «Цезар» часто додають бекон, гриби, морепродукти та інші смаколики, все залежить від уподобань. Однак його особливість – це заправка, тому без сумніву вибирайте заправку до салату Цезар з соєвим соусом від Торчин.
Цезар з креветками
Ігредієнти:
Салат романо – 1 качан.
Помідори черрі – 2 ст.
Сухарики – 2 ст.
Заправка для салату «Цезар» від Торчин.
Пармезан для подачі.
Креветки почистіть та обсмажте на розігрітій з олією сковороді 4 хвилини. У глибоку миску викладіть вимите і порване руками листя салату, половинки чері, сухарики та креветки. Полийте салат заправкою Торчин, посипте тертим пармезаном та подавайте до столу.
Ароматна салатна заправка «Цезар» від Торчин додасть весняної свіжості вашим стравам та сподобається усім!
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook