У Подільському зоопарку працівники уже почали дбати про звірів перед зимовим періодом. Зараз заготовляють віники листяних порід дерев.
“Як повідомили в адміністрації Подільського зоопарку, такий харч є невід’ємною складовою раціону багатьох тварин у зимову пору року. Із задоволенням таким кормом смакують муфлони, вівці ґвинторогі, лами, лані, віслюки, олені, бізон, американський, верблюди, барани гривасті, вівці курдючні, антилопи Канна”, – про це пишуть на сторінці зоопарку.



Для того, аби віники не втрачали свої смакові якості та поживні речовини, протягом всієї зими і весни, їх потрібно належно просушити. Після чого зберігати у сухому, добре провітрюваному приміщенні.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook