Ароматне гарбузове печиво: смачний рецепт

Восени гарбузи стають фаворитами серед овочів, бо з них можна приготувати безліч корисних страв та випічки. Сьогодні ділимося з вами рецептом смачного гарбузового печива. Читайте, готуйте та смакуйте, пише prostoway.

Інгредієнти:

  • 300 г печеного гарбуза
  • 2  яйця
  • 100 г цукру
  • 60 г йогурту
  • цедра половини лайма або лимона
  • 60 г розтопленого вершкового масла
  • 300 г борошна
  • 0,5 ч. л. розпушувача або соди

Приготування:

Яйця, цукор, печений гарбуз, йогурт, сік лайма змішайте, додайте
280-300 г борошна та розпушувач. Замісіть тісто, сформуйте печиво та викладіть на деко, застелене пергаментом, за допомогою лопатки.

Поставте у духовку, розігріту до 160 градусів, випікати протягом 15-20 хвилин. В середину печива можете покласти горішок. Діставайте з духовки та насолоджуйтеся. Смачного!

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook