Юні велоспортсмени Вінниці вражають на чемпіонаті України з маунтенбайку

Нещодавно Чернівці стали ареною кількох важливих змагань з велоспорту. Тут пройшли чемпіонат України з маунтенбайку, фінал чемпіонату України та Кубка України ХСО (крос-кантрі), а також чемпіонат України з паралельного слалому та чемпіонат України з 4Х для всіх вікових категорій (ІІІ–ІV ранг). Серед учасників особливо відзначилися вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3, які повернулися додому з медалями та відмінними результатами.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Зокрема, срібну медаль у категорії юніорів в олімпійській дисципліні крос-кантрі виборов Владислав Макаров. А бронзову нагороду у цій категорії здобув Микола Гаврилюк.

Відзначились на дистанціях й інші вихованці спортшколи, які брали участь у змаганнях. Ілля Ржепко посів 6 місце серед чоловіків, Ольга Мазуренко стала 8-ю серед дівчат, Андрій Яворський фінішував 11-м серед юнаків. А Максим Максименко у фіналі Кубка України в категорії молодші юнаки показав 12 результат.

«Вінницькі велоспортсмени продовжують активно брати участь у Всеукраїнських змаганнях, демонструючи гарну технічну підготовку та витримку, що приносить гідні результати на важливих турнірах», – відзначають у спортивній школі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook