Україна — Румунія: де дивитись матч Євро-2024 з футболу

Збірна України з футболу стартує на чемпіонаті Європи-2024! Першим поєдинком “синьо-жовтих” на турнірі стане матч Румунія — Україна.

Україна провела три підготовчі поєдинки перед стартом Євро-2024 з футболу: виграла матч у Молдови, зіграла внічию з Німеччиною та поступилася Польщі. Румунія натомість двічі зіграла внічию 0:0 — з Болгарією та Ліхтенштейном.

Поєдинок за участі “синьо-жовтих” відкриватиме програму четвертого змагального дня на Євро-2024 з футболу. Тож Україна — Румунія: результат матчу визначить проміжного лідера турнірної таблиці групи E.

Румунія — Україна: на перший матч Євро-2024 з футболу головний тренер Сергій Ребров включив до заявки 26 гравців. Водночас один з них пропустить гру: захисник Віталій Миколенко зазнав ушкодження в останньому товариському матчі проти Молдови.

Україна — Румунія: де дивитись матч Євро-2024 з футболу

Де дивитись матч Україна — Румунія? Матчі збірної України з футболу, зокрема Україна — Румунія трансляція — на місцевих телеканалах Суспільного (на T2, кабельних мережах та IPTV, крім OTT-платформ).

Україна — Румунія: рахунок матчу та переможець гри буде визначений за підсумками 90 хвилин. Початок футболу Румунія — Україна сьогодні о 16:00 за київським часом.

Результат Україна — Румунія відкриє програму змагального дня на Євро-2024 з футболу. Інший поєдинок групи, Бельгія — Словаччина, відбудеться після гри українців, о 19:00.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook