Словаччина – Україна: де дивитись?

У п’ятницю, 21 червня, о 16:00 збірна України з футболу зіграє другий матч на Чемпіонаті Європи УЄФА – 2024, який триває у Німеччині. Суперником України стане збірна Словаччини.

Матч транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Одеса, Суспільне Вінниця тощо) у цифровому ефірі T2, в кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), Радіо Промінь й ексклюзивно в інтернеті медіасервіс MEGOGO.

У першому поєдинку групового етапу збірна України поступилася збірній Румунії з рахунком 0-3. Натомість збірна Словаччини переграла збірну Бельгії з рахунком 1-0. Для продовження боротьби за вихід у плей-оф збірній України необхідно перемогти Словаччину.

Положення команд у групі E після першого туру:

  1. Румунія – 3 очки.
  2. Словаччина – 3 очки.
  3. Бельгія – 0 очок.
  4. Україна – 0 очок.

Трансляція на місцевих телеканалах розпочнеться о 15:00 з передматчевої студії з ведучими Юлією Пазенко, Олексієм Мандзієм та Віталієм Волочаєм. Одразу по завершенню гри у студії проаналізують гру збірної України, а на глядачів чекатимуть ексклюзивні коментарі від гравців з місця події, де працюватиме Сергій Захарченко.

На Радіо Промінь трансляція розпочнеться о 15:00 з передматчевої студії, в якій ведучий Дмитро Захарченко та коментатори Галина Вініченко й Костянтин Дульцев поділяться своїми очікуваннями від матчу.

Коментуватимуть матч Вадим Скічко та Роберто Моралес. На Радіо Промінь гру коментуватимуть Галина Вініченко та Костянтин Дульцев.

Графік трансляцій матчів першого туру групового етапу, які покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення:

  • 21.06, 16:00 — Словаччина – Україна (також на Радіо Промінь);
  • 22.06, 16:00 — Грузія – Чехія.

Завершальний матч на стадії групового етапу збірна України проведе 26 червня проти збірної Бельгії.

Зазначимо, Суспільне Мовлення є партнером медіасервісу MEGOGO, який є офіційним мовником Євро – 2024 в Україні. Усі матчі турніру будуть доступні ексклюзивно лише на MEGOGO.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook