Ф’юрі — Усик та «прокляття Дрейка»: як відомий репер програв 565 000$ та своєю ставкою зурочив Ф’юрі

Як відомо, вчора ввечері, 18 квітня відбувся вирішальний бій за титул абсолютного чемпіона з боксу у надважкій вазі

Ще до початку двобою його називали історичним, адже вперше на кону поєдинку за звання чемпіона стояло чотири пояси, які ще нікому не вдавалося зібрати в одних руках у цій ваговій категорії. Про це повідомляє Моя Вінниця.

Перша половина бою була достатньо нейтральною. Ф’юрі користувався перевагою в габаритах, але Усик все ж зміг декілька разів влучити в голову британця.

До 9-го раунду судді віддавали свої оцінки Ф’юрі з мінімальною перевагою, але саме в цьому раунді Усику вдалося завдати потужної серії ударів у голову, від яких Ф’юрі ледь втримався на ногах, спершись на канати. Суддя в ринзі не дав Усику завершити атаку і почав відраховувати нокдаун британцеві, який ледь-ледь тримався на ногах, проте, його врятував гонг. Три останні раунди пройшли в більш-менш рівній боротьбі з незначною перевагою українця.

За підсумками двобою 2 з 3 суддів віддали перемогу Олександру Усику.

Завдяки цій перемозі Усик став першим беззаперечним чемпіоном світу у надважкій вазі після перемоги Леннокса Льюїса над Евандером Холіфілдом у 1999 році.

До чого ж тут Дрейк?

Суперзірка хіп-хопу, відомий канадський репер Дрейк окрім своїй творчості відомий ще й тим, що любить ставити ставки на спорт. І своїм прокляттям. Про це не забули згадати користувачі соціальних мереж.

Прокляття Дрейка стало сумно відомим явищем в останні роки, коли боєць, або команда, якій віддає перевагу Дрейк систематично програє, якими б вправними вони не були. Серед жертв, яким Дрейк подарував «поцілунок поразки» відзначають Серену Вільямс, Конора Макгрегора, Шарля Леклера, Шона Стрікленда, Френсіса Нганну і Парі Сен-Жермен і це не повний список.

Цього разу Дрейк поставив більш ніж 500 000 доларів на перемогу Тайсона Ф’юрі над Олександром Усиком, які й програв. Проте, це не найбільша сума, яку він коли-небудь віддавав за поразку свого фаворита.

Заради справедливості варто зазначити, що кілька спортсменів зрештою змогли кинути виклик прокляттю Дрейка, хоча це швидше винятки з правил.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook