В пошуках теплого місця вінницька «активістка» Олена Верлан засвітилась в черговому скандалі, на цей раз — в Немирові

«Успіх» тривалістю в два тижні. Саме стільки часу пробула на посаді т.в.о. генерального директора КНП «Немирівська міська лікарня» одіозна вінничанка Олена Верлан-Кульшенко. 22 грудня 2022 року Господарський суд Вінницької області призупинив розпорядження не менш одіозного міського голови Немирові Віктора Качура щодо цього призначення. 

Усе б нічого, здавалось, адже суперечки щодо кадрових питань привели до суду не одного, якби в центрі скандалу не опинилась пані Верлан, яку знають у Вінниці своєю участю у будь-яких скандалах, які можуть додати бодай якихось політичних дивідендів. 

Олена Верлан-Кульшенко – старша викладачка кафедри судової медицини та права Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова, депутатка від ПП «Європейська солідарність» Вінницької міськради.

Минулого року активно піарилась на рішенні щодо реорганізації пологового будинку м. Вінниці №2, яке було прийнято на вимогу медичної реформи. Там теж справа дійшла до спекуляцій, адже будь-які зміни, навіть якщо вони продиктовані урядовими вимогами, можна трактувати по різному і знаходити зраду, де її немає. Навіть більше, активістка виступала юристом у справі, що давало можливість бути постійно на слуху і підвищувати свою впізнаваність.

І якщо у Вінниці Олені Верлан-Кульшенко нічого з посад «не світить», то очолити районну лікарню Немирова інтерес є. З цією ціллю вона й знайшла підхід до Віктора Качура, міського голови Немирова, та змогла переконати його, що вона найкращий варіант для керівника районної лікарні

Скориставшись тим, що головний лікар Ткачук П.В. пішов на лікарняний і залишив відповідно до Статуту виконувати свої обов’язки заступника, міський голова Віктор Качур, призначив своїм розпорядженням керівника комунального підприємства, а лікарня має саме такий статус.

Одразу ж, 6 грудня, сам завітав у лікарню та представив колективу тимчасову виконувачку обов’язків генерального директора (головного лікаря) Олену Верлан-Кульшенко.

Депутат Немирівської міської ради Андрій Пилипенко оприлюднив відео, де у приймальній головного лікаря Немирівської лікарні призначають нового керівника —Олену Верлан . Коментарі зайві… . Позиція колективу — лікарня має працювати і надавати послуги, а не стати заручником домовленостей та інтересів.

Депутат Немирівської міської ради Андрій Пилипенко днями на своїй сторінці у фейсбук опублікував пост з коментарем ситуації:

«Цього разу суд став на сторону добра і справедливості , є в судах і люди з відкритими очима , які зуміли розібратись в ситуації і винести чесну ухвалу . Але цікаво, як далі буде продовжуватись бестселер, так як пані Верлан в пошуках адвоката по Вінниці , два з яких вже відмовили , але практика свідчить, що Верлан на цьому не спиниться — 13 млн на кону , тож варто по впиратись і очільник теж спати перестане , як це царю надавали по мордам , на його територіі , яку за часи обрання його головою він вважає своєю власністю напевно» .

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook