У понеділок, 28 червня, у Вінниці пройшов VI Фестиваль польової кухні пам’яті загиблого вінницького АТОвця Тараса Сича.
Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.
Організаторам вдалось щібрати 45066 гривень, які підуть на медичні рюкзаки та інше обладнання для солдатів, які перебувають у зоні бойових дій.
На фестивалі працювали понад 20 різних локацій. Готували для вінничан під відкритим небом військові, рятувальники, воїни-афганці, представники спеціалізованих навчальних закладів та громадських організацій, волонтери. Щоб спробувати страви польових кухонь, потрібно було придбати «фестивальну тарілку» за 100 гривень.
Ми сьогодні готуємо перлову кашу з овочами за полтавським рецептом, а вінницькі кухарі до страви додали ще й курку. Особисто я думаю, що це кашу не зіпсує. Взагалі мене підкупила назва Фестивалю польової кухні, я давно мріяв тут побувати. Сьогодні у мене вихідний, тому я приїхав до Вінниці, і тут надихнувся гарними емоціями. Взагалі Вінниця чудова і дуже гостинна,
– розповів журналіст Костянтин Грубич.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook