У Вінниці сформують студентську базу потенційних кадрів для бізнесу

Агенція регіонального розвитку Вінницької області долучилась до Всеукраїнської ініціативи «Пакт заради молоді», що реалізується Центром “Розвиток КСВ” та Фондом ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України.

“Мета Пакту – об’єднати зусилля компаній, держави та освіти для вирішення проблем працевлаштування молодих людей в Україні”, – інформує агенція на своїй сторінці у Фейсбук.

У рамках Пакту проводитимуться навчальні заходи в онлайн форматі, зокрема програми «Skills Lab: успішна кар’єра» та «Skills Lab: власна справа». Пакт підписали 146 роботодавців з різних регіонів України, серед яких 70 активно впроваджують програми працевлаштування молоді. Під час навчання будуть залучені експерти/ментори відомих компаній, а найактивніші студенти можуть пройти стажування та розпочати свою кар’єру.

“Навчання стартує зовсім скоро, і ми вже розпочинаємо пошук активної студентської молоді та формування бази потенційних кадрів для бізнесу”, – додають у агенціі регіонального розвитку Вінницької області.

Нагадаємо, в Агенції регіонального розвитку Вінницької області оновили наглядову раду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook