Пішов із життя багаторічний адміністратор футбольного клубу "Нива" (Вінниця)

Сьогодні, 8 квітня, відійшов у вічність Заслужений артист України Валентин Терентійович Бородулін. Про це повідомляють на кафедрі вокально-хорової підготовки, теорії та методики музичної освіти Вінницького державного педагогічного університету ім.Коцюбинського.

“Все життя він займався вихованням вчителів-музикантів і співаків, брав активну участь в мистецькому житті Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, міста й області. Справу вчителя гідно продовжують його учні, серед яких: Заслужений артист України, майстер сцени, лауреат міжнародних конкурсів, соліст Одеської національної опери Владислав Горай, Заслужена артистка України Марія Червоній, провідний соліст Вінницького академічного музично-драматичного театру ім.Садовського Володимир Холкін, відомий вінницький композитор та співак Геннадій Білявський”, – читаємо у повідомленні.

Неповторний голос Валентина Бородуліна, неабияке почуття гумору і життєлюбство назавжди залишаться в серцях учнів, колег та шанувальників.

Вічна пам’ять!

Нагадаємо, у Ладижині помер один із найстарших майданівців – Микола Пасічник.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook