У Вінниці затримали підозрюваного в убивстві чоловіка, тіло якого зранку знайшли біля багатоповерхівки

Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, якого 22 лютого мертвим знайшли біля багатоповерхівки у Вінниці по вулиці Литвиненка.

Убитий – 19-річний житель Муровано-Куриловецького району. Зловмисник, завдавши хлопцю ножових поранень, викинув його з вікна квартири на сьомому поверсі. Близько сьомої години ранку до поліції надійшло повідомлення від вінничанина про те, що біля будинку на вулиці Литвиненка лежить чоловік без ознак життя.

– На тілі потерпілого поліцейські виявили численні ножові поранення. Під час проведення огляду місця події поліцейські на підвіконні однієї з квартир на сьомому поверсі помітили сліди крові, – розповів начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський. – У квартирі працівники поліції також виявили кров та сліди боротьби. 29-річний господар помешкання не зміг пояснити, що трапилось. Попередньо встановлено, що 19-річний потерпілий орендував кімнату у помешканні зловмисника. Під час конфлікту господар наніс ножові поранення квартиранту і викинув його з вікна квартири.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. В ході досудового розслідування поліцією будуть встановленні всі причини та обставини злочину. Поліцією буде призначена судово – психіатрична експертиза, оскільки затриманий має проблеми з психічним здоров’ям.

За фактом вбивства слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Нагадаємо, чоловік вдарив кухонним ножем у живіт співмешканку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook