На Вінниччині ветеранів навчають готувати традиційні грузинські страви

Грузинська спільнота Вінниччини розпочала майстер-класи з приготування традиційних страв для ветеранів війни та їхніх родин. Ініціативу підтримала Рада національно-культурних товариств області.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Місто.

Учасники заходу мали можливість власноруч навчитися готувати знамениту грузинську страву — хачапурі по-аджарськи. Ветерани не лише здобули нові кулінарні навички, а й ознайомилися з елементами грузинської культури та поспілкувалися у теплій, дружній атмосфері.

“Ця ініціатива спрямована на соціальну підтримку та психологічне розвантаження ветеранів, сприяє їхній адаптації до мирного життя, створює умови для спілкування, взаємопідтримки та зміцнення відчуття спільноти”, – зазначила в.о. начальника Управління у справах національностей та релігій ОВА Юлія Мандрика,

Захід відбувся за сприяння Департаменту ветеранської політики та Управління у справах національностей та релігій Вінницької ОВА, а також Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення.

Читайте також: У Вінниці перекриють рух на вулиці Ващука через сільськогосподарський ярмарок

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook