13 патрулювань, 23 постанови: як “Муніципальна варта” забезпечує порядок на Південному Бузі

Представники комунального підприємства «Муніципальна варта» відзвітували про результати моніторингу акваторії Південного Бугу за цей рік. Протягом сезону інспектори спільно з іншими профільними службами провели 13 патрулювань річкою для забезпечення порядку, контролю за дотриманням правил водокористування та запобігання правопорушенням на водних об’єктах міста.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Як зазначив директор КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур, участь в патрулюванні річки брали участь також представники Черкаського міжрегіонального управління Державної служби морського і внутрішнього транспорту та судноплавства України, Патрульної поліції у Вінницькій області та Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Вінницькій області.

«Протягом сезону було проведено 13 спільних патрулювань. За результатами роботи було виявлено та задокументовано низку порушень: винесли 23 постанови за ст. 117 КУпАП (порушення правил користування маломірними суднами) та складено 1 протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)», – розповів Віталій Чигур.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook