Реклама

Якими мають бути ідеальні обручки, знають тільки майбутні молодята. Комусь подобається оригінальність — на пальчику неодмінно має красуватися незвичайний, ексклюзивний символ кохання і сімейного добробуту. Інші пари віддають перевагу класиці. Універсальні мінімалістичні каблучки і через багато років збережуть свою актуальність. Коли єдиної думки і чіткого уявлення немає, краще звернутися до традицій та порад експертів. 

yeqOjXYjyNUHXPcaM2paIAca6vE0ska5zK2exgXcI3SNehMaTpHdP-IxMcEXUScWe0Ur5ACeEeeGVWXgWHOskNV5a6kvXGMnqkbBc0RuqxvmLKKivEx8Zfzj2aPN9jeCanD06_r8K81oCujwn68oCxs

Бюджет на купівлю обручок

При виборі прикраси на палець потрібно правильно підібрати розмір, визначитися з оптимальною шириною. Це база, яка зрозуміла кожному. Набагато цікавіше зупинитися на ключових моментах, через які можуть виникати сумніви або розбіжності на етапі вибору. 

Незалежно від побажань майбутнього подружжя, як правило, визначальним фактором при покупці стає бюджет. Різноманітність моделей дає змогу без зусиль підібрати обручки золоті на будь-який смак. Однак і метал може стати приводом для сумнівів. 

Золото — найпоширеніший матеріал для обручок. Виходячи з бюджету і особистих побажань належить визначитися з типом сплаву:

7VG9rbpUBwiiqOI3ozoChPpzBhGhh4m1fjh9ySofi2vXZrxVYNSdPaf9QwqYuJokKgvz5Ok20b94a_jUCg2TyGIvw9GenrgbWv9xpSx5cMOnqLZ-G9T5TxClnHzjFCNjFG-Mg9vcVMOOXlckjw8Lb_A
  • Червоне золото. Найтвердіше і недороге з існуючих варіантів. Мідь і срібло в якості лігатури доповнюють чистий аурум. Такі каблучки дуже практичні — їх можна носити щодня, не знімаючи. 
  • Жовте золото. Чудова класика, яка приваблює теплим відтінком метала. Менш тверде, ніж червоне, таке золото більш пластичне. З нього часто створюють справжні дизайнерські шедеври. Ставитися до таких прикрас потрібно дбайливо. В них менше міді, тому вони не дуже міцні. 
  • Біле золото. Ефектний метал, який має чудовий вигляд на пальчику навіть якщо дизайн обручки мінімалістичний. В якості лігатури використовуються паладій і платина, тому біле золото найдорожче. 

Деякі пари вибирають обручки з платини. Це найпрактичніші вироби, які не темніють з часом і не піддаються деформації. Однак є пара нюансів. Через складність обробки дорогоцінного метала каблучки з платини, як правило, — гладкі обідки. Ціна таких виробів досить висока. 

Дизайн і технологія прикрас-символів

Найпоширенішими каблучками для одруження залишаються гладкі моделі. Їхня затребуваність пов’язана з прикметою про те, що обручки — дзеркало спільного життя пари. Оптимально вибирати ідеально гладкі моделі без каменів. При цьому ювеліри прагнуть запропонувати якомога більше варіантів навіть у рамках такого суворого обмеження. «Шайби», «бублики», «барильця» із золота забезпечують чудову різноманітність. 

HNgUhKZG-BdB5sUchTpwAGT4GZsDXQGwhKMGOg-c_FqYpW2NMpVsQS64vk3JjKOhIbsDnMV_80lGF6hW-hUPVadMtDc0UpT23K0g89x2j3_iER9nZaVqpA8HEIQDGUEAau7fRjS1b0cxw8xL96bES1U

Менш забобонні пари віддають перевагу обручкам з оригінальним дизайном. Поширені технології виготовлення: алмазна грань, гравірування, матування. Кожна з них забезпечує оригінальність, неповторність прикрас на палець. 

Візуальні особливості обручок

Один з важливих моментів, з яким належить визначитися перед покупкою, — ідентичність моделей. Згідно з прикметами, обручки — символ єдності та міцного зв’язку двох доль. Прикраси обов’язково мають бути ідентичними, інакше великі ризики розпаду подружнього союзу. Багато пар не враховують прикмети і забобони під час вибору обручок. Чоловіки часто замовляють мінімалістичні моделі, обмежуючись алмазною гранню або вставкою з дрібного діаманта, а жінки — справжні ювелірні шедеври з доріжкою самоцвітів або ексклюзивним ювелірним декором. 

Уявлення ідеальної обручки у кожного своє. Набагато важливіше, щоб сімейний союз виявився міцним і довговічним.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook