Нове укриття біля ліцею №11 гарантує безпеку та безперервний освітній процес

Забезпечення безпечного та комфортного середовища для навчання дітей – один із головних пріоритетів Вінницької міської ради. У зв’язку з цим біля ліцею №11 збудували укриття, яке з початку жовтня вже активно використовується, надаючи учням і вчителям можливість продовжувати навчання в безпечних умовах.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Як розповіла директорка школи Валентина Паянок, побудоване сховище дає можливість школярам навчатися офлайн в будівлі рідного закладу.

Раніше, за її словами, учні школи навчалися у змішаному форматі, тому, що не мали власного сховища.

«Освітній процес для учнів школи проводився на базі закладів інших форм власності. Тоді наш заклад заключав меморандуми про навчання з сусідніми приміщеннями. Наразі, завдяки зведеному укриттю, всі учні повернулися за парти рідної школи, адже місткість укриття закриває усі потреби», – сказала Валентина Паянок.

Вчителі також відзначають, що наявність укриття сприяє більш продуктивному освітньому процесу, адже учні почуваються впевненіше, знаючи, що в разі потреби є місце, де можна перечекати повітряну тривогу.

Сховище укомплектовано всім необхідним для перебування. У сховищі є запас питної та технічної води, печиво, медикаменти та засоби гігієни.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook