Курс «Наше коло»: підтримка та розвиток жіночої ідентичності у Вінниці

У Вінниці стартує курс «Наше коло», ініціатива, спрямована на створення безпечного простору для жінок, які бажають зміцнити свої внутрішні ресурси та обмінятися досвідом. Серія тренінгів «Наше коло» реалізується в партнерстві з Відділом молодіжної політики Вінницької міської ради, VinSmart Центром та відділом психологічної підтримки цього центру.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Курс складається з п’яти тренінгових зустрічей, які охоплюють різні аспекти жіночої ідентичності та ролі у суспільстві. Зустрічі відбуватимуться щовівторка з 8 жовтня по 5 листопада у креативному просторі «LEVEL 80» за адресою вул. Магістратська, 80, з 16:00 до 18:00.

Програма курсу:

  • «Жінка – дочка»: Перший модуль допоможе учасницям прийняти свою дитячу частину, навчитися давати їй любов та підтримку, що є особливо важливим у стресові часи.
  • «Жінка – мати»: Другий тренінг присвячений створенню щасливого материнства на все життя, а також розгляне проблеми, з якими мами стикаються у спілкуванні з дітьми під час війни.
  • «Жінка – дружина»: У третьому модулі учасниці дізнаються, як поєднувати сімейні обов’язки з реалізацією власних амбіцій, а також розглянуть страхи самовираження.
  • «Жінка – мир»: Четверта зустріч допоможе зрозуміти, як створювати стосунки, у яких панує повага та підтримка.
  • «Жінка – джерело»: Останній модуль навчить, як не втратити віру у важкі часи та відновитися після падіння, а також як підтримати своїх рідних у ці складні моменти.

Для участі в курсі необхідна попередня реєстрація. Залишити заявку можна за посиланням:

«Цей курс — чудова можливість для жінок об’єднатися, знайти підтримку та нові сили для подолання труднощів у часи змін і викликів. Не втрачайте можливість стати частиною цієї ініціативи», — зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook