Делегація з Вінниці взяла участь у Конференції Bau auf Ukraine

25-26 вересня у Штутгарті, Німеччина, відбулася Конференція Bau auf Ukraine на тему «Комунальні послуги: Планування – Будівництво – Експлуатація», що проходила в рамках міжнародної виставки Intergeo. До участі в заході запросили представників з Вінниці, Житомира та Чернівців. Участь у подібних масштабних заходах є дуже важливою для нашої громади, адже це надає можливість встановити контакти з міжнародними партнерами та благодійними організаціями, готовими долучитися до відновлення України, яка зазнала значних втрат і руйнувань внаслідок війни з росією.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Учасники Конференції Bau auf Ukraine «Комунальні послуги: Планування - Будівництво - Експлуатація»

Делегація з Вінниці на чолі з заступником міського голови Ігорем Откидачем мала можливість презентувати проєкти відбудови, які знаходяться у фазі високої готовності до реалізації та які після імплементації матимуть значний вплив на безпекові, економічні та соціальні аспекти розвитку нашої громади.

Розвиток міжнародної співпраці: делегація з Вінниці взяла участь у Конференції Bau auf Ukraine

Ігор Откидач розповів, що під час Конференції презентував публіці два інвестиційні напрями, пов’язані з реновацією технічної інфраструктури в контексті водопостачання та водовідведення, а також великий інфраструктурний проєкт «Вінницька Миля», присвячений розвитку сталої міської мобільності та покращення бізнес-клімату й створення нових умов для сталого функціонування суб’єктів господарювання.

Перед виступом він подякував міжнародній спільноті за допомогу та об’єднання зусиль навколо втілення важливих для нашої громади проєктів, зокрема і тих, реалізацію яких через війну довелося поставити на паузу.

Ігор Откидач презентує "Вінницьку милю"

«Поки Україна під прицілом ворога, в пріоритеті нашої роботи є безпека мешканців та посилення обороноздатності війська. Але водночас для нашої громади участь у цій Конференції корисна і потрібна в контексті повоєнного відновлення, оскільки новітні технології та підходи пришвидшують, оптимізують та покращують безліч процесів», – сказав Ігор Откидач.

Для делегацій з України організатори Конференції Bau auf Ukraine «Комунальні послуги: Планування – Будівництво – Експлуатація» передбачили зустрічі з десятьма провідними міжнародними компаніями, які сфокусовані на використанні новітніх технологічних рішень у сфері планування та реалізації інфраструктурних проєктів.

Директор КП "Агенція просторового розвитку" ВМР Назар Коваленко

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook