У Вінниці відзначили найкращих рятувальників (Фото)

Від імені Вінницької громади міський голова Сергій Моргунов нагородив кращих бійців ДСНС з нагоди Дня рятівника, який відзначали 17 вересня.

Про це інформує Вінницька міська рада.

Окрім того, він передав грошові сертифікати на закупівлю спецобладнання, яке допоможе ефективно виконувати завдання та рятувати людські життя.

Міський голова привітав рятувальників з професійним днем та подякував за непохитну сміливість та відданість присязі.

«Від імені громади, з нагоди Дня рятівника, нагородили одних із кращих представників ДСНС. А також вручили грошові сертифікати на придбання необхідного спецобладнання, щоб надзвичайники могли ще якісніше виконувати свою роботу. Щиро дякую всім, хто обрав цю сміливу професію. У цей важкий час війни ми особливо гостро відчули, наскільки важливою є їхня робота: вчасно “Запобігти. Врятувати. Допомогти”», – сказав Сергій Моргунов.

Подякував надзвичайникам за якісну роботу і начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

«Рятувальники на постійній основі вдосконалюють свої вміння та навички, відпрацьовуючи злагодженість своїх дій. Вдячний за вашу нелегку працю», – сказав він.

Участь в урочистій церемонії взяли також представники Вінницької обласної Ради, Вінницької ОВА, керівники управлінь силових структур, військові, духовенство, а також аташе з питань оборони Латвійської Республіки в Україні полковник Олександр Холманов та Почесний консул Латвійської Республіки Ігор Скоромний. Всі вони виступили з вітальними словами та подяками рятувальникам за їх небезпечну, але таку важливу роботу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook