Жорстока розправа через борг: вінничанина до смерті побили у власній квартирі

16 вересня вдень до поліції звернулась 66-річна вінничанка, яка розповіла, що невідомі увірвались в її квартиру та побили сина. Від отриманих травм 38-річний чоловік помер, а нападники відразу втекли..

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

Оперативники управління карного розшуку спільно з колегами з міської поліції та кримінального аналізу завдяки відео з камер спостереження відтворили маршрут, яким підозрювані прийшли до будинку потерпілого, та ідентифікували їхні особи. Фігуранти 40 та 46 років виявилися не місцевими, а проживали на Вінниччині тимчасово. Раніше вони вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

до смерті побили вінничанина через борг: двох раніше судимих підозрюваних у вбивстві оперативно затримали поліцейські

Цього ж дня підозрюваних затримали спецпризначенці КОРДу. Молодший переховувався в одному з сіл Вінницького району, старший перебував в обласному центрі.

За інформацією слідства, зловмисники прийшли до потерпілого через грошові кошти, які він нібито їм заборгував. Вдома чоловіка не було, тому чекали на нього біля під’їзду. Намагаючись врятуватись від нападників, вінничанин забіг до своєї квартири. Фігуранти також увірвались до помешкання, де почали бити його на очах у матері, допоки той не перестав подавати ознак життя.

За цим фактом слідчим управлінням поліції розслідується провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

 Слідчі клопотатимуть в суді, щодо обрання підозрюваним безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька обласна прокуратура.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook