Муніципальне житло: у Вінниці провели жеребкування для військовослужбовців

Сьогодні, 3 вересня, пройшов черговий етап жеребкування, на якому визначили номери квартир для учасників Програми «Муніципальне житло ВМТГ» у будинку на вулиці Привокзальній, 30. Серед кандидатів були і ті, хто зареєструвався за квотою «Учасники бойових дій в російсько-українській війні».

Про це інформує Містопосилаючись на Вінницьку міську раду.

Ця десятиповерхівка стала VIII об’єктом муніципальної Програми. Загалом в будинку 161 квартира, з них 69 розподілені для учасників. Сьогодні для додаткової реєстрації визначили п’ять об’єктів інвестування: 2 однокімнатні та 3 двокімнатні квартири.

Процедура жеребкування відбулась у хабі «Місто змістів» з дотриманням усіх правил: учасники по черзі діставали відповідні картки з номерами омріяних квартир.

Заступник міського голови Андрій Очеретний розповів, що попри виклики, зумовлені вимкненнями світла, браком кадрів та подорожчанням матеріалів, терміни завершення будівництва не змістилися. Девятиповерхівку мають ввести в експлуатацію до кінця цього року. Аналогічно не змінилась і вартість квадратного метра – вона складає 27 900 грн і залишається найнижчою на первинному ринку нерухомості, додає він.

«Це буде повністю енергоефективний та енергоощадний будинок. Він зведений за каркасно-монолітною технологією, а отже – міцний та надійний. Враховуючи безпекові умови, в цій багатоповерхівці, як і в двох попередніх, зведених в межах Програми “Муніципальне житло”, облаштований паркінг подвійного призначення і слугуватиме мешканцям за укриття під час оголошення сигналу повітряної тривоги».

Довідка: Після введення цього будинку кількість вінничан, які покращать свої житлові умови завдяки Програмі «Муніципальне житло», перевищить 1 300.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook