Трамп розповів, за яких умов визнає поразку на виборах

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп заявив, що не буде оскаржувати свій програш на виборах за умови, що вважатиме голосування чесним.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу CBS.

“Я вважаю, що якщо я програю, ця країна потрапить у штопор, подібного якому вона ще не бачила — як у 1929 році. Але якщо я програю, і це буде вільно і чесно, абсолютно точно, я прийму результати”, — сказав республіканець.

Трамп пояснив, що “чесні вибори” означають чесний підрахунок голосів, відсутність шахрайства і що “вони не встановлюють нові правила та норми, на які не мають влади”.

Під час інтерв’ю Трамп додав, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими.

“Якщо я побачу, що у нас були чесні та вільні вибори, а, я сподіваюся, що зможу це сказати, — ви не побачите благороднішої людини, ніж я. Я благородна людина”, — заявив колишній президент Америки.

При цьому CBS зазначає, що республіканець не робив цього, коли програв президентські вибори 2020 року нинішньому президенту США Джо Байдену.Трамп продовжував сумніватися в чесності цих виборів, попри те, що його власні високопосадовці служби безпеки наполягали, що це були найбезпечніші вибори в історії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook