Багато сучасних автомобільних заводів випускають різноманітні за своїми технічними характеристиками вантажні шасі, які мають різну повну вагу, колісну базу, колісну формулу, монтажну довжину рами, потужність двигуна, тип кабіни тощо. Але будь-яке вантажне шасі від всіх відомих автомобільних брендів, як то IVECO, MAN, FORD, JAC, FOTON, DONGFENG (купити в Україні спеціалізовані автомобілі на базі всіх цих брендів можна на Заводі спецтехніки Техкомплект), – це просто транспортно-колісний засіб, який не має додаткового функціоналу окрім їзди по дорогах.

Отже, просто купити вантажне шасі – це половина справи у виробничому процесі. На будь-якому обраному вантажному шасі потрібно виконати кузовні роботи, провести певні етапи переобладнання на виробництві, щоб отримати нові спеціалізовані автомобілі з певним функціоналом: самоскиди, зерновози, бензовози, нафтовози, аварійно-ремонтні майстерні, вахтові автобуси, автовишки, автокрани, бортові платформи з кранами-маніпуляторами, евакуатори та ін.

DONGFENG купити в Україні

Яку спецтехніку можна на базі DONGFENG купити в Україні?

Купуючи вантажні шасі, наприклад, від торгової марки DONGFENG, ви отримаєте, насамперед, можливість виготовити потужну та ефективну спецтехніку, яка матиме різний корисний функціонал.

Наприклад, можна на базі DONGFENG зерновози купити з вантажопідйомністю до 20 т та об`ємом кузова 30-35 кубометрів або обрати самоскид із меншою вантажопідйомністю та місткістю кузова:

  • Зерновози мають комбіноване розвантаження: праворуч (ліворуч) та назад
  • Самоскиди можуть мати як універсальне тристороннє розвантаження, так і заднє, бічне або теж комбіноване.

Самоскиди та зерновози DONGFENG  – це завжди актуальний напрям діяльності у виробників спецтехніки, так як така техніка має особливо високий попит серед українських аграріїв. Наразі українські сільські господарства купують 10-тонні самоскиди з тристороннім розвантаженням як на базі вантажних шасі ДОНФЕНГ, так і на тих шасі, які пропонують інші популярні вантажні бренди.

спецтехніка на базі DONGFENG

Чому ми рекомендуємо спецтехніку на базі DONGFENG?

Універсальність вантажної автотехніки ДОНГФЕНГ та доступна ціна стануть в нагоді для виготовлення автопаливозаправників, бортових платформ, евакуаторів, аварійно-ремонтних майстерень, автогідропідіймачів та ін.

Завод спецтехніки Техкомплект пропонує китайські вантажні авто ДОНГФЕНГ (шасі та сідельні тягачі) на умовах власної дистрибуції і тому може запропонувати оперативну доставку найбільшого модельного ряду за найкращими цінами в Україні. Ціна базового шасі – важлива ланка, так як саме ціна вантажівки є головною складовою в вартості готової спецтехніки. Наразі спеціалізовані автомобілі ДОНГФЕНГ працюють в енергетиці, на залізниці, на дорожньому будівництві, в товарній логістиці тощо.

Фахівці відділу продажів Техкомплект приймають дзвінки та онлайн-запити на будь-яку спецтехніку на базі ДОНГФЕНГ та інших вантажних брендів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook