Видалення водяних знаків з зображень: як прибрати зайве за допомогою DeWatermark

Реклама

Іноді просто необхідно видалити водяні знаки з фото чи ілюстрацій. При чому, не хочеться витрачати на це багато часу та зусиль. Є різноманітні варіанти, що допоможуть у вирішенні питання видалення водяних знаків.

Це легко зробити за допомогою DeWatermark – сайту, що за допомогою штучного інтелекту дозволяє прибрати водяні знаки будь-якої складності у кілька простих кроків.

Розповімо про те, як саме це зробити.

Як видалити водяні знаки за допомогою DeWatermark: інструкція

Все максимально просто та швидко.

Потрібно зайти на зазначений вище сайт DeWatermark. Спочатку завантажте зображення, з якого ви хочете видалити водяні знаки, на сайт (перекинути зображення можна на сайті куди завгодно!).

Далі штучний інтелект самостійно видалить водяні знаки з зображення чи фото, при цьому це відбудеться всього за декілька секунд.

У випадку, якщо частина водяних знаків залишилась, ви можете скористатися спеціальним інструментом – ручною щіткою – для “прицільного” видалення. Так, просто клікніть на опцію “Спробуйте ручне редагування”.

Проведіть “щіткою” по залишках водяного знаку, клікніть “Видалити” і отримайте фінальний результат.

Останній крок – завантаження на ваш пристрій готового зображення в оригінальній чи в HD-якості на ваш вибір. Готово!

Як це працює

Видалення водяних знаків чи логотипів на сайті DeWatermark відбувається за допомогою штучного інтелекту і це безперечно має свої переваги. Так, програма визначає не лише найпростіші водяні знаки, а й такі, що створені багатошаровими або ж, наприклад, під колір зображення. З DeWatermark можна видалити водяні знаки будь-якої складності.

При цьому важливо, що не втрачається якість зображення. А, за бажання, цей показник навіть можна покращити (на останньому кроці при завантаженні фінального результату вам запропонуються кілька варіантів готового зображення на ваш вибір).

Приємним також є те, що інструмент Dewatermark.AI – безкоштовний, він працює на мобільних, настільних та планшетних пристроях. Водночас, є можливість скористатися варіантом Dewatermark Pro і мати необмежену кількість зображень, з яких можна видалити водяні знаки, скористатися пакетною обробкою та іншими перевагами. Усі деталі про такий варіант читайте на сайті Dewatermark.

Що стосується законності видалення водяних знаків, підкреслимо: не варто це робити з зображеннями, що захищені авторськими правами. Так, можна отримати штраф, якщо ви користуєтесь фото, що належать іншим особам, без водяних знаків в комерційних цілях – потрібна згода правовласників.

Як бачите, впоратися з водяними знаками за допомогою DeWatermark – не проблема. Спробуйте, наскільки це легко та просто вже сьогодні!

Ілюстрації – скріншоти з сайту DeWatermark

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook