Трійця 2024: найкращі привітання у віршах, прозі і листівках

У цю неділю, 23 червня, українські віряни відзначають День Святої Трійці. Цю особливу дату ще називають П’ятдесятницею або ж Зеленою неділею. У цей день ми вітаємо рідних, друзів і знайомих, бажаємо їм гармонії і рівноваги. Видання Місто зібрало гарні привітання з Трійцею, які вам сподобаються. Вибирайте оригінальні варіанти.

Привітання у прозі

***

Зі святом Трійці вас! Нехай урочистий церковний дзвін наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами й щасливими миттєвостями.

***

З днем Трійці вітаю! Нехай Свята Трійця супроводжує по життю й оберігає від горя, нещастя і злих людей. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя в сімейних справах та кар’єрі, удачі в будь-яких починаннях. Хай Бог пошле все, чого забажається!

***

Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи та впустити в серце стільки любові й добра, скільки можете. Пробачайте всім, хто заподіяв вам біль. Хай дім ваш наповниться добробутом і щастям. Вітаю зі святою Трійцею!

***

Всім серцем і душею хочу побажати вам тільки добра в це чисте та світле свято Святої Трійці. Нехай цей день дарує вам радість та зцілення, гілочки берези нехай проганяють із життя все погане, а хороше обов’язково залишається і примножується. Щастя вам!

***

Вітаю зі святом святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Охоронці завжди були за спиною. Щоб прикрощі, печалі й негаразди розсіялися і поступилися місцем миру, радості і спокою. Нехай віра в найкраще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому будинку. Добра вам і благополуччя!

***

Вітаю з великим святом Святої Трійці, наповненим літнім теплом та прекрасною зеленню. Нехай ваше серце не знає тривог і ви переповнювалися любов’ю, цвітінням добрих почуттів до далеких і близьких, благословенною щедрістю та безмежною вірою у краще. Нехай Свята Трійця оберігає вас, захищає від необачних слів і вчинків, вселяє у надію у найкраще.

Вірші до Дня Святої Трійці

***

У свято Трійці вам бажаю

Багато радості, добра,

Хай море сонця подарує

Погожа літня ця пора!

***

Трійця – святість!

Трійця – мудрість!

Трійця – сила, надія і суть!

Нехай не прийде до вас душевна скупість,

Нехай буде світлою життєва путь!

Нехай зійде і на вас осяяння –

Добре слово – початок усього,

Віри в порятунок, а з ним – воскресіння,

Вічної любові благодатної Його!

***

В день Трійці святої

Ми щиро бажаєм,

Щоб істинний спокій

На серці настав.

Щоб віра ніколи

Вас не залишала,

Любові та миру

Привітання у картинках

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook