В одному із вінницьких ліцеїв провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Напередодні завершення навчального року вчителі, учні та батьки Вінницького ліцею № 4 організували благодійний ярмарок. Метою заходу було зібрати кошти для підтримки 88-го окремого батальйону морської піхоти.

Про це інформує Містопосилаючись на Вінницьку міську раду.

Реалізація запашної випічки, різноманітних сувенірів, плетіння маскувальних сіток, гра в шахи та патріотичні виступи школярів – саме такі заходи тривали під час проведення благодійної ярмарки.

Як зауважили організатори, діти готувалися до заходу тривалий час, вкладаючи в кожен виріб своє серце і душу.

«Для нас, учнів, дуже важливо організовувати такі події, оскільки ми вкладаємо в них усі свої вміння. Не рахуємося з часом, щоб удосконалити свою майстерність», – поділилася одна з учениць ліцею Тетяна.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Вінницький ліцей № 4 систематично долучається до підтримки військових, організовуючи різноманітні заходи. Цього разу вирішили допомогти саме 88-го батальйону, оскільки батько однієї з учениць проходить там службу.

Директорка ліцею Ольга Важова підсумувала: «Благодійні заходи проводять у вінницьких ліцеях, щоб висловити свою вдячність та надати підтримку нашим Захисникам та Захисницям. Цього разу від нашого закладу на потреби ЗСУ вдалось зібрати понад 71 тисячу гривень. За ці кошти ми зможемо закрити кілька нагальних потреб 88-го окремого батальйону морської піхоти».

Благодійні ярмарки не лише допомагають зібрати необхідні кошти для військових, а й об’єднують шкільну спільноту, виховуючи у дітях почуття відповідальності та взаємодопомоги. Учасники та організатори сподіваються, що їхня підтримка стане значним внеском у справу наближення Перемоги України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook