Вінниця передала військовим FPV-дрони, «мавіки», зарядні станції та сухі душі

Днями Вінницька громада в координації з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом передала для 3-ї окремої штурмової бригади 240 FPV-дронів, 10 нічних Mavic 3Т, 5 зарядних станцій та 30 тисяч сухих душів.

Про це інформує Містопосилаючись на Вінницьку міську раду.

«У повномасштабній війні таке обладнання відіграє досить важливу роль. “Мавіки” працюють в аеророзвідці. Вони допомагають виявити ворога і врятувати багато життів наших бійців. А FPV-дронами винищується ворожа техніка та особовий склад противника», – говорить Ігор, представник 3-ї окремої штурмової бригади.

Представники цієї бригади завжди знаходяться в найгарячіших точках фронту. Міський голова Вінниці Сергій Моргунов подякував Захисникам за їхню стійкість, мужність, героїзм та приклад для багатьох громадян.

Вінниця передала бійцям 3-ї окремої штурмової бригади FPV-дрони, «мавіки», зарядні станції та сухі душі

«Ми продовжуємо підтримку цієї бригади. Передаємо як субвенції, так і окреме обладнання: “мавіки”, FPV, раніше – тепловізори, зарядні станції, паливо та інше необхідне. Головне, щоб все це берегло життя наших хлопців і допомагало їм нищити ворога», – додає Сергій Моргунов.

Підтримка військових залишається пріоритетним напрямом роботи для всіх громад Вінниччини, говорить голова обласної ради Вячеслав Соколовий.

Вінниця передала бійцям 3-ї окремої штурмової бригади FPV-дрони, «мавіки», зарядні станції та сухі душі

«Для областей, які знаходяться трохи далі від лінії фронту, – надзвичайно важлива та робота, яку виконують наші військові. Адже в цих регіонах може продовжувати працювати економіка, можуть створюватися робочі місця. Що зі свого боку дозволяє нашим громадам акумулювати кошти й направляти їх, зокрема, на допомогу військовим», – зауважує Вячеслав Соколовий.

Цьогоріч із бюджету Вінницької громади на пріоритет «безпека та оборона» скеровано близько 1 мільярда гривень. А Вінниця, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook