Причин, через які цифрові піаніно Yamaha користуються шаленою популярністю у всьому світі насправді не так вже і багато, і в нашому матеріалі разом із фахівцем інтернет-магазину Музлайн спробуємо розібратися, в чому секрет всенародної любові музикантів-клавішників до японських девайсів. 

синтезатори ямаха

Головне – це свобода вибору

Вибір – ось що дає музикантам всього світу корпорація Yamaha . Вона спирається не лише на засади якості та ексклюзивності, але і в якості конкурентної переваги пропонує своїм дійсним та потенційним покупцям дуже і дуже широкий вибір моделей цифрових піаніно, причому у всіх сегментах, від найвищого професійного до бюджетного учнівського. Актуальний каталог моделей зараз складається з декількох десятків прекрасних представників інженерного мистецтва, що найвдалішим чином поєднують в собі: 

  • прекрасний дизайн;
  • безкомпромісні акустичні властивості;
  • сучасну мінімалістичну естетику; 
  • безпеку та енергоефективність.

Асортимент цифрових піаніно Yamaha – це безліч комбінацій технологічних та акустичних переваг, висока варіативність вартості, але перш за все, – чудова якість, від найдешевших до найдорожчих. 

Репутація та маркетинг

Не секрет, що корпорація Yamaha вкладає величезні кошти у просування своєї продукції на світовому ринку. Участь у всесвітніх виставках технологічних досягнень та музичних ярмарках, створення освітнього контенту, організація музичних салонів, які могли б відвідати музиканти всіх рівнів підготовки аби протестувати нові інструменти та поспілкуватися з фахівцями. Маркетинг бренду ніколи не був агресивним, навпаки, він направлений на те, щоб створювати зв’язки між виробником та його потенційною аудиторією, з’ясовувати її потреби та інтереси, і створювати інструменти у відповідності до них. 

До того ж, компанія досить раціонально ставиться до усіх своїх надбань та розробок залучаючи практичну кожну до справи. Працювати з брендом в якості інженера або експерта – дуже цінний досвід, що одночасно збагачує як працівників, так і бренд, який отримує цінний ексклюзивний зворотній зв’язок. 

ямаха

І звичайно ж, не можна не сказати про політику ціноутворення, яку практикує компанія Yamaha. Як глобальна корпорація, вона дуже добре розуміє неоднорідність клієнтської аудиторії, тож сповідує доволі демократичний підхід до утворення цін на свої товари та формування сегментів цифрових піаніно від дорогих супер професіональних моделей для сцени, до ультра бюджетних домашніх клавіш, які за словами експертів інтернет-магазину Muzline купують перш за все для дітей та дорослих музикантів-початківців.Копіювати текстСкопіювати HTMLЗавантажити картинкиВиконавВідмовитися

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook