Якісна оперативна поліграфія в друкарні «Хамелеон К»

Оперативний друк передбачає швидке створення друкованої продукції за допомогою цифрових технологій. Цей метод гарантує не лише швидкість виконання замовлень, але й бездоганну якість поліграфії. Якщо порівнювати цифровий друк із офсетним, то він не потребує тривалого підготовчого процесу. Правити макети можна в режимі реального часу – перед запуском поліграфії в роботу. Також для цифрового методу не потрібно заздалегідь готувати проміжні форми для друку – такими для нього є графічні файли макетів.

Переваги експрес-друку

Оперативний друк дозволяє створювати відносно невеликі наклади: від декількох екземплярів до сотень штук, рідше – декількох тисяч примірників. Виготовлення друкованої продукції відбувається за короткий проміжок часу, за рахунок чого замовники можуть екстрено реалізувати свої рекламні кампанії. Друкарня «Хамелеон К» виконує замовлення в режимі «сьогодні на сьогодні» – невеликі тиражі можуть бути виконані навіть у присутності клієнта.

Оперативна поліграфія включає в себе широкий спектр послуг. Надрукувати можна візитні картки, буклети, рекламні та вітальні листівки, каталоги, наліпки, етикетки та інші популярні варіанти. Завдяки технології цифрового друку вдається створювати яскраві та високоякісні матеріали, які приваблюють увагу цільової аудиторії.

5 головних переваг оперативної поліграфії

Це зручний та швидкий спосіб отримання якісних рекламних матеріалів та інших видів поліграфічної продукції. Такі прості формати друкованої продукції, як бланки, візитки чи сертифікати, можна надрукувати протягом 15 хвилин з моменту подачі макету.

Серед основних плюсів експрес-друку:

  • Швидкість. Оперативний друк дозволяє отримати готову продукцію за короткий термін. Це особливо цінно, коли необхідно швидко створити рекламну поліграфію для заходів.
  • Гнучкість. Завдяки оперативному друку можна швидко коригувати дизайн, виправляти помилки в макеті, вносити правки в документи.
  • Персоналізація. Оперативний друк дозволяє адаптувати поліграфію під конкретні вимоги клієнта, створювати друковану продукцію з індивідуальними параметрами.
  • Простота. Цифровий метод не вимагає тривалого процесу налаштування та калібрування обладнання, як це необхідно у випадку з офсетним друком.
  • Якість. Сучасне обладнання для оперативного друку дозволяє отримати продукцію з високою точністю та деталізацією.

Де замовити експрес-друк

Київська друкарня «Хамелеон К» виконує термінові замовлення та друкує невеликі тиражі «на сьогодні». Для клієнтів зі столиці готова поліграфія відправляється адресною доставкою. Замовити можна швидке виготовлення друкованої продукції також дистанційно – із можливістю відправлення тиражів поштовою службою по Україні.

Якщо у вас відсутній готовий макет для друку, то його швидко створять «з нуля» дизайнери типографії. Це дозволить уникнути помилок та витрат часу на коректуру, адже готовий макет буде повністю відповідати технічним вимогам. На сайті https://xprint.com.ua ви можете переглянути весь перелік типографських послуг і замовити терміновий друк поліграфії різних форматів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook