Діти з табору “ЯМаріуполь.Родина” відвідали вінницький зоопарк

Відділ молодіжної політики спільно з VinSmart Центром традиційно організовували відпочинок у Подільському зоопарку, для дітей, які відпочивають в оздоровчому таборі “ЯМаріуполь.Родина”.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Під час прогулянки зоопарком діти спостерігали за ведмедями, страусами, кумедними мавпочками та іншими тваринами й птахами, яких із задоволенням почастували фруктами й овочами.

За словами тринадцятирічного переселенця з Маріуполя Кирила, особливо йому запам’ятався степовий орел.

“Це великий хижий птах з довгими крилами і коротким хвостом, який гордо ходив по клітці. Після птахів ми підійшли до клітки з мавпочками, де нам розповіли про них смішні історії. Мавпочки були смішні і непосидючі, але нам вдалося навіть погодувати їх з рук”, – каже хлопець.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зазначила, що позитивні емоції дітей свідчать про те, що такі заходи їм необхідні.

“Додому діти поверталися з гарними враженнями від побаченого, адже велика кількості птахів і звірів, зібрані в одному місці. Дехто навіть зауважив, що похід у зоопарк це була мрія, яка сьогодні здійснилася. Ми задоволені результатом”, – каже вона.

Як зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира, кожна дитина була сповнена радістю та яскравими емоціями, які вони будуть згадувати з часом.

“В свою чергу батьки висловили вдячність за організацію такого заходу та подякували муніципалітету ВМР за чергове дозвілля”, – зауважив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook