Для вінничан розпочався форум «Молодь у післявоєнному відновленні України»

Вчора, 9 серпня, у Вінниці розпочався форум «Молодь у післявоєнному відновленні України». На якому були присутні Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голова обласної ради Вячеслав Соколовий та очільник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Гройсман.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Керівники привітали присутніх із прийдешнім Днем молоді, який в Україні другий рік поспіль святкують 12 серпня.

«Наша молодь – це не тільки наше майбутнє, але й сьогодення. Саме вони відбудовуватимуть та відновлюватимуть нашу країну після війни. Дуже радий, що у нашій громаді так багато ініціативних молодих людей. Це і громадські діячі, і волонтери, і члени нашого депутатського корпусу. Переконаний, що молоде і старше, досвідченіше, покоління повинні працювати в синергії. Тільки так можна досягти вдалого результату», – зауважив очільник міста.

На заході були присутні представники Вінницької молодіжної ради, молоді волонтери, громадські діячі, підприємці та активісти. Серед присутніх – Єлизавета Бородіна.

Форум «Молодь у післявоєнному відновленні України» триватиме два дні. Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак, за цей час пройдуть тренінги з комунікації в громадському просторі, з проєктного менеджменту, з домедичної допомоги та інші. Також молоді люди позмагаються в інтелектуальній грі «БатлУМ».

У кінці форуму молодь представить свої ідеї щодо подальшого розвитку та відновлення України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook