Енергетичні ресурси є однією з найважливіших ланок серед тих, що забезпечують функціонування бізнесу. Великий попит має природний газ. З одного боку, його використовують для створення комфортних умов праці, адже він зумовлює постачання тепла й гарячої води, що є необхідними, принаймні взимку. З іншого – цей ресурс потрібен і для технологічних процесів, які здійснюються на багатьох підприємствах.

Якщо вас цікавить постачальник природного газу, за посиланням https://tepla.com.ua/ ви знайдете цікаві пропозиції. Йдеться про компанію «ТЕПЛА». Її період перебування на українському ринку відносно невеликий, адже вона з’явилася лише у 2015 р. За ці роки набула статусу одного з найбільших постачальників природного газу й електроенергії різноманітним суб’єктам бізнесу.

Упродовж діяльності компанії непобутовим споживачам уже поставлено понад 374 трлн м³ блакитного палива. Загалом серед її клієнтів близько 500 відомих гравців українського бізнесу:

  • «Інтерджус»;
  • «Верес»;
  • «Оболонь»;
  • «Клуб Сиру»
  • «Епіцентр-Агро»
  • «Сільпо» та багато інших.

Перевага компанії полягає в лояльному відношенні до всіх клієнтів, незалежно від їхнього статусу. Тобто вам необов’язково мати великі регалії. Навіть у тому разі, якщо ви лише організували ФОП і ваша діяльність перебуває на початковому етапі, для вас знайдеться вигідна пропозиція, яка стосується постачання природного газу.

Звичайно, кожне підприємство цікавить ціна 1 м³ палива. Але в пропозиціях компанії «ТЕПЛА» ви її не побачите. Усе через те, що визначити вартість газу неможливо, адже вона є чутливою до ситуації на ринку. Її зміна може відбуватися навіть декілька разів на добу. З огляду на це ціна визначається індивідуально.

З кожним клієнтом ведеться попередня робота. З’ясовуються його потреби в природному газі, динаміка використання ресурсу, бюджет підприємства, особливості бізнесу. Отримавши від потенційного споживача цю інформацію, команда компанії «ТЕПЛА» розробляє умови співпраці, які відображаються в договорі. До угоди входять:

  • вартість одного кубічного метра природного газу;
  • рівень відповідальності за небаланси, якщо вона передбачена договором;
  • терміни оплати, та її умови;
  • порядок звіряння спожитого ресурсу;
  • алгоритм зміни замовленого природного газу та інші пункти.

«ТЕПЛА» веде діяльність відповідно до законодавства, зокрема Правил постачання природного газу. Але водночас максимально враховуються всі побажання клієнта.

 Як починати співпрацю

Щоб стати клієнтом компанії «ТЕПЛА», вам навіть не знадобиться змінювати точку входу, яка використовувалась попереднім постачальником природного газу. Це технічно полегшить процес під’єднання. Щоб почати співпрацю, необхідно:

  1. Зареєструватися на сайті.
  2. Отримати власний акаунт.
  3.  Оформити заявку в режимі онлайн.
  4.  Обговорити з менеджером, який вийде на зв’язок із вами, конфігурацію співпраці. 

Після цього ведеться робота над угодою, яка відбувається в офісі компанії «ТЕПЛА». Готовий договір надсилається на електрону пошту. Ви його уважно вивчаєте, якщо не виявлено помилок, підписуєте. Далі замовляєте необхідний об’єм енергоресурсу, і упродовж короткого часу вас буде доєднано до великої сім’ї клієнтів «ТЕПЛА».

З вами постійно співпрацюватиме персональний менеджер від компанії. Він перебуватиме на цілодобовому зв’язку, у разі потреби допоможе швидко розв’язати спірне питання, якщо воно виникне в процесі роботи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook