На Вінниччині домашнє насильство над батьками закінчилось нападом на поліцейського

16 червня у Жданівській громаді Хмільницького району, під час проведення спеціальної поліцейської операції бійці спецпідрозділу КОРД затримали 45-річного місцевого мешканця. Зловмисник ножем травмував поліцейського, який приїхав на виклик про домашнє насильство.

Про це інформує Місто, посилаючись на ГУНП у Вінницькій області.

За словами начальника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка, повідомлення про домашнє насильство, яке відносно заявниці та її чоловіка вчиняє їх син, до поліції надійшло від 72-річної жительки району.

На місце події виїхав місцевий офіцер громади та група реагування патрульної поліції.

Під час опрацювання повідомлення, син заявниці накинувся на працівника поліції з кухонним ножем та завдав йому тілесні ушкодження. Після цього зловмисник зачинився в будинку, в якому перебували його батьки.

Зловмисника затримали бійці КОРДу.

Слідчі Хмільницького районного відділу повідомили чоловіку про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Процесуальне керівництво здійснює Хмільницька окружна прокуратура.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook