У Вінниці затримали збувача  психотропів

Протиправну діяльність 40-річного жителя обласного центру припинили 16 червня працівники Управління карного розшуку обласного главку спільно зі слідчими міської поліції. Зловмисника затримали у Вінниці після того, як він розклав частину підготовлених для продажу закладок.

Про це інформує Місто, посилаючись на ГУНП у Вінницькій області.

Під час документування злочину працівники поліції вилучили у зловмисника дев’ять закладок, які він не встиг розкласти. Також зловмисник показав 5 місць де він уже заховав психотропи.

За місцем його проживання поліцейські провели невідкладні слідчі дії – вдома чоловік зберігав майже 50 грамів амфетаміну для подальшого збуту.

Вилучені речовини направлені на експертизу. За місцем його проживання поліцейські провели невідкладні слідчі дії – вдома чоловік зберігав майже 50 грамів амфетаміну для подальшого збуту.

Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, згодом йому повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід на період досудового розслідування.

Слідчі Вінницького районного управління поліції розслідують провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 8 років.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура.


Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook