Вбив цеглиною: на Вінниччині знайшли тіло чоловіка

На Вінниччині, в ніч на  з 13 на 14 березня, між п’яними  товаришами виник конфлікт.  Під час суперечки, господар будинку, де відбувалось застілля, вдарив свого гостя цеглиною по голові, від якого той помер на місці.

Про це інформує Місто, посилаючись на ГУНП у Вінницькій області.

17 березня поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя на території одного з підприємств Джулинської громади.

На місці події поліціянти з’ясували, що загиблий – 49-річний місцевий мешканець.

За допомогою кримінального аналізу та оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний 38-річний місцевий мешканець.

За попередньою інформацією слідства, ввечері 13 березня під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний наніс смертельні тілесні ушкодження гостю. Аби приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло загиблого на територію підприємства та заховав його під шифером. 17 березня вбитого виявили односельці та зателефонували у поліцію.

Правоохоронці розшукали підозрюваного за місцем проживання. У помешканні чоловіка виявили одяг зі слідами речовини бурого кольору.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 15 років.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook