Пакунки по догляду за малюком дарують у Вінниці

Преміальна французька косметика для породіль. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб втілює нову ініціативу – пакунки по догляду за малюком. Про це повідомляє ВІТА ТБ.

Вже зібрали 1000 таких. Їх передадуть у всі громади області.

Молода мама Валентина не відходить ні на мить від свого синочка. Маленькому Платону лише 3 дні. У день виписки вона отримує подарунок від Міжнародного координаційного Гумштабу. У маленькому пакунку – преміальна косметика від відомого французького бренду.  

Він знадобиться батькам в перші 2-3 місяці. Розумію наскільки це якісна це косметика, тому що особисто своїй дитині я обирала саме таку косметику і я рада, що у нас є можливості, організувати ось таку допомогу, – каже координаторка Міжрегіонального гуманітарного штабу Лілія Дишкант. – Відчуваєш себе помічником Санта Клауса, тому що ти розумієш, що це настільки потрібна і якісна річ.

Загалом для породіль та їхніх діток підготували 1000 таких пакунків по догляду за малюком.

Такі пакунки в цілому отримали, і будуть отримувати далі всі громади Вінницької області, – говорить координатор Міжрегіонального гуманітарного штабу Олександр Мельник. – Маємо охопити якомога ширшу кількість різних цільових груп. Це ще одна ініціатива, проєкт Гуманітарного штабу, який очолює Володимир Гройсман, та який був заснований Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим.

Радіє подарункам і Анна. Крихітка Меланія перша дитина в сім’ї. Каже, дитині хоче дарувати найкраще, і рада, що у цьому допомагає волонтерська ініціатива Гумштабу.

Координатори Гумштабу кажуть, щасливі матусі – найкраща оцінка їхньої роботи. 

Коли ми отримуємо відгуки в такому форматі, що це необхідно людям, це нас мотивує і далі хочеться працювати задля того аби допомагати тим, хто цього потребує і робитимемо все для того аби ми найшвидше перемогли, – говорить Олександр Мельник.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook