Як прикрасити ялинку на 2023 рік? Патріотичні варіанти

Світлана Вдовиченко

Цьогоріч зустрічати 2023 українці будуть зовсім по іншому. Минулого року хотілось у кожному куточку будинку створити новорічний настрій, а цьогоріч навіть гірлянду не вмикаємо, аби зекономити світло.

Але порадувати дома діток потрібно та подарувати хоч трішки новорічної атмосфери.

Новорічну ялинку можна прикрасити іграшками, які зробили власноруч. Саморобні прикраси – найкраще рішення. Можна проявити творчий підхід і навіть використати перероблені матеріали, чи то вирізання сніжинок із переробленого паперу, чи дрібнички із сірників, вати, картону і навіть старих лампочок.  Художні та ремісничі навички знайдуть гарне застосування. І все можна оформити у патріотичному стилі.

Новорічну прикрасу можна створити у досить цікавому та колоритному стилі. Вишита іграшка виглядає надзвичайно гарно. Але щоб її створити потрібно вміти вишивати та і витратити на її створення трохи більше часу. Але результат того вартий.

Також є легший варіант іграшки, який можна зробити  з дітками. Це швидко і гарно. Для того, щоб прикраса вийшла більш яскравою, краще звичайного паперу взяти фоаміран   ( Фоаміран, або фом, – це тонкі листи спіненої гуми. Через ніжну і шовковисту текстуру цей матеріал часто називають «штучною замшею» або «пластичною замшею»)

 

Але якщо зовсім немає часу на творчість можна і в магазині придбати надзвичайно гарні прикраси в українському стилі.

Але пам’ятаємо, що цьогоріч ми економимо світло. Тому все що будете купляти для новорічної ялинки та настрою, краще на батарейках.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook