За напад на вінницьку активістку зловмиснику присудили 10 діб арешту та штраф

Світлана Вдовиченко

Днями у Вінницькому міському суді відбувся розгляд справи щодо нападу на вінницьку активістку Ірину Баранович. Зловмиснику присудили штраф 850 грн та арешт на 10 діб.

Нагадаємо, напад на  громадську активістку Ірину Баранович стався 19 жовтня на проспекті  Космонавтів, коли жінка поверталась з роботи додому. Вона стала свідком ситуації коли незнайомий чоловік лаявся та «приставав» до перехожої жінки. Коли активістка зробила зауваження та викликала поліцію, то ледь сама не постраждала  від дій зловмисника. Завдяки камерам спостереження правоохоронцям вдалось встановити особу порушника та затримати його. Підозра Ірини Баранович підтвердилась, зловмисник дійсно був у стані алкогольного сп’яніння.

Засідання суду відбулось за матеріалами справи без залучення сторін.

“Мене не кликали в суд, а тільки повідомили, що зловмисник отримав 10 діб арешту та штраф. Я задоволена рішенням суду, адже людина отримала покарання. Думаю, що кожен із цієї ситуації винесе свій урок. Маю надію, що людина, яка скоїла такий вчинок, визнає та зробить висновки для себе”, – прокоментувала пані Ірина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook