5 способів застосування кокосового масла

Тайські https://siamcollection.com.ua/naturalnie-macla/ натуральні масла – джерело корисних речовин, які живлять, оздоровлюють, підтягують і регенерують шкіру обличчя і тіла, волосся. У складі подібної продукції тільки органічні елементи, які не викликають алергії. Універсальним засобом для догляду за дермою і волоссям є кокосове масло, яке знайшло популярність ще під час правління Клеопатри. Як його можна використовувати? Пропонуємо вивчати 5 способів застосування продукції для вашої краси та здоров’я.

Масло з кокосу для волосся

Шовковисті локони без посічених кінчиків – мрія будь-якої леді. Пропонуємо використовувати тайське масло як маску, щоб зволожувати та оздоровлювати локони.

Що потрібно робити:

  • Для захисту локонів – нанести засіб по всій довжині пасом і залишити на 30 хвилин. Процедуру потрібно проводити перед миттям голови. Подібна косметика з Таїланду надійно захистить локони від шкідливого впливу гарячого повітря під час сушіння феном і укладанні.
  • Для зміцнення пасм – продукцію наносимо по всьому об’єму волосяного покриву голови та залишаємо на всю ніч. Процедуру варто повторювати не частіше 1 разу на тиждень, вона допоможе перетворити «мляві» пасма в розкішні, м’які, шовковисті та міцні.
  • Для зволоження – щоб зволожити сухе волосся наносимо невелику кількість кокосового масла з Таїланду на кінчики та по всій довжині локонів. Позитивний результат від маски буде помітний після 1 застосування.

Кокосова маска – №1 за якістю і різноманітності корисних речовин для волосся. Завдяки їй можна на більш тривалий термін зберегти гарний і насичений колір забарвлених локонів. Для цього після фарбування, залиште засіб на пасмах на 60-120 хвилин.

Ще один спосіб використання натурального продукту – як добавка до лікувального шампуню (досить 5-10 крапель).

Масло з кокосу для шкіри обличчя

Продукцію можна використовувати як звичайний крем для живлення і зволоження дерми (на ніч), а також в якості базового засобу під макіяж (вдень).

Для чого знадобиться косметика з кокосу:

  • ліквідація дрібних зморшок – після використання натурального продукту зникають некрасиві дрібні зморшки, більш глибокі стають не так помітні;
  • усунення темних кіл, пігментних плям – слід регулярно наносити продукт на шкіру обличчя, під очі.

Також це відмінний засіб, щоб прибрати залишки макіяжу з обличчя.

Кокосове масло для їжі

Такий компонент буде не тільки смачним, але і корисним. Його можна вживати:

  • натщесерце вранці – досить випити 1 ч.л., щоб зміцнити імунітет, знизити ризик серцево-судинних захворювань, ввести в організм безліч корисних речовин;
  • як салатну заправку – масло з кокосу – це не тільки відмінна за якістю косметика, але і корисна добавка до овочів, яка сприяє схудненню.

Якщо додавати пару крапель продукту в чай ​​або каву, можна позбутися від печії.

Кокосове масло для тіла

Ефективно в якості засобу для:

  • Засмаги – щоб зволожити шкіру, не допустити почервоніння і лущення від надлишку УФ-променів, варто застосовувати тайську косметику до і після прийняття сонячних ванн.
  • Масажу – продукція допомагає ліквідувати больові відчуття в м’язах, зняти напругу, налаштуватися на «хвилю» релаксу.
  • Ванни – шкірні покриви тіла порадують своєю бархатистістю, ніжністю та пружністю, якщо додати 3-4 крапельки засобу і морської солі в ванну, також це відмінний засіб, щоб розслабитися в кінці дня.
  • Зволоження п’ят – продукція допоможе зволожити ступні, п’яти, позбутися від сухості і запобігти появи тріщин на дермі.

Натуральний продукт ефективний для шкірних покривів рук, допомагає нігтям стати міцними та здоровими.

Масло з кокосу для гарного самопочуття

Поправити здоров’я, що похитнулося таким способом:

  • розтопити 1 ч.л. продукту на язику – це зменшить больові відчуття в горлі;
  • полоскати рот – ліквідує хвороботворні бактерії, прибирає жовтуватий наліт на зубах від кавових напоїв і тютюну;
  • змащувати герпес або ячмінь – щоб прибрати «болячку» потрібно регулярно обробляти уражене місце.

Продукт відмінно прибирає почервоніння і нав’язливий свербіж після укусу комах, допомагає загоєнню невеликих ранок, швидкому сходженню синців, їм можна навіть «вбити» грибок.

Завдяки якості, натуральному складу, різноманіттю застосування кокосове масло – одне з найпопулярніших засобів в косметології та кулінарії. Бути красивим і здоровим легко, якщо знати, як правильно використовувати дари природи.


Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook