Вінницька родина Крищуків взяли у свій будинок сімейного типу ще одну дитину

Сьогодні будинок сімейного типу Вінниці поповнився ще однією дитиною. Заступниця міського голови Галина Якубович та родина Віталія та Aнни Крищук підписали договір про влаштування до сім’ї 12-річного хлопчика. Тепер в будинку сімейного типу виховуватимуть дев’ять дітей.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Ви робите дуже важливу справу. Ви налагодили гарні стосунки в родині. Діти відчувають турботу та любов. Я впевнена, що хлопчику, якого ви берете у свою сім’ю, буде затишно з вами. Він відчує справжнє родинне тепло. Хочу подякувати вам від усієї нашої територіальної громади та від імені міського голови Сергія Моргунова. Дякуємо, що даруєте дітям батьківську турботу», – зазначила заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович.

Мати родини Анна Крищук каже, що діти вже встигли познайомитися з братиком, який виховуватиметься в їхній великій сім’ї.

«Хлопчика звуть Артем, йому 12 років. Так вийшло, що він навчається в одному класі з нашим Святославом. Коли нам запропонували його взяти у свою родину, ми порадилися з дітками і без вагань погодилися. Тоді всі разом познайомилися з Артемом. Він дуже позитивна дитина. Сподіваємось, що швидко адаптується у родині», – каже Анна Крищук.

Нагадаємо, що дитячий будинок сімейного типу у Вінницькій міській територіальній громаді створили наприкінці 2018 року. Наразі у ньому виховують шість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та одну особу з їх числа (старше 18 років). Також у родині Анни та Віталія Крищук є двоє власних дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook