Минулого тижня в Україну завезли курячі крильця у яких виявили сальмонелу. Відомо, що м’ясо експортували з Польщі. У Держпродспоживслужбі у Вінницькій області закликають продавців перевірити свої продукти та ліквідувати неякісну їжу.
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів отримала інформаційні повідомлення системи RASFF від 08 січня 2021 року №2020.5963-fup 3 стосовно виявлення Salmonella у курячих крильцях, що експортувались з Республіки Польща (виробник Wipasz Spolka Akcyjna, Olsztyn) до Королівства Данія та до України (отримувач ТОВ “Агропобутсервіс”, вул. Михайла Грушевського, 77, с. Надичі, Жовківський р-н., Львівська обл., 80371).
Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 ст. 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook