У Вінниці цього року мають завершити реконструкцію спорткомплексу по вулиці Янгеля

Мер Вінниці Сергій Моргунов розповів, що заплановано у місті у 2020 році, аби підвищити якість соціального життя громади.  Допис він оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі.

«Що стосується освіти: ще один новий садочок – в районі Тяжилова, плануємо продовжити реконструкцію дошкільного закладу по вул. Зерова і завершити проект з комплексного утеплення 15 садочків і шкіл, який розрахований на 2 роки, – повідомив Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук. – Наша мета – відкрити нову школу в районі Поділля, в проект вкладено чимало інвестицій та зусиль, сподіваємось на фінансову підтримку з Державного фонду регіонального розвитку. Заплановано, що дві школи – 33-я та 2-а – отримають оновлені спортмайданчики».

Крім цього, за словами мера Вінниці, у 2020 планується завершити реконструкцію споркомплексу по вулиці Янгеля. Мер вказує, що це знаковий для всієї спортивної спільноти міста об’єкт. 

«Стратегічним для галузі охорони здоров’я залишається продовження будівництва нового корпусу лікарні швидкої медичної допомоги та регіонального кардіоцентру. Також маємо здати після реконструкції нове приміщення для молочної кухні, – повідомляє також Сергій Моргунов. – Будемо працювати і над розвитком культурного життя: плануємо нові фестивалі та арт-проекти для аудиторії різного віку. Підкреслю також, що розпочнемо важливу роботу з реставрації музею-садиби ім. М. Коцюбинського – своєрідної візитівки Вінниці у культурному та туристичному плані».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook