У мера Вінниці новий заступник,   а у міськраді – нові депутати

У мера Вінниці новий заступник, а у міськраді – нові депутати


Чергова сесія Вінницької міськради, яка відбулась 29 листопада, достроково припинила повноваження депутатів Андрія Очеретного та Ігоря Скоромного. А на позачерговій сесії, яка відбулась за півгодини по завершенні чергової, депутатському корпусу вже представили нових депутатів – Сергія Кушніра і Дмитра Миру.

Андрія Очеретного того ж дня затвердили на посаді заступника міського голови. А от на яку нову посаду переходить Ігор Скоромний – оголошувати не поспішають.

“Поки не можу розголошувати, на яку посаду, що не дозволятиме йому надалі суміщатиме ще й депутатські обов’язки, переходить Ігор Скоромний, але приємно, що він і надалі працюватиме у рідному місті”, – сказав міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що Андрій Очеретний та Ігор Скоромний були депутатами Вінницької міськради 6-го та 7-го скликань. Що стосується нових депутатів міськради Дмитра Мири та Сергія Кушніра, то перший буде включений замість Ігоря Скоромного до постійної комісії міськради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, а другий – увійде до постійної комісії міськради з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку і сфери послуг.


Максим ЗОТОВ