Найкращі привітання з Міжнародним Днем благодійності: проза та картинки

З Міжнародним Днем благодійності! Сьогодні ми відзначаємо силу доброти та підтримки, яка змінює життя людей і робить наш світ кращим. Це нагода подякувати всім, хто вкладає свої сили, час і ресурси в допомогу тим, хто її потребує. Нехай цей день надихне нас усіх на нові добрі вчинки і прояви щедрості, адже навіть невелика допомога може мати велике значення для тих, хто переживає важкі часи.

Привітання

Вітаю з Днем благодійництва! Бажаю доброти, радості й милосердя. Нехай ваші співчуття і чуйність допомагають іншим людям. Нехай в цьому світі буде більше взаємовиручки й допомоги, а ми не відмовлятимемось подавати руку стражденним.

***

З Днем благодійництва! Це день доброти й милосердя. Нехай же чуйних людей на Землі буде більше, адже саме завдяки їм життя багатьох набуває нових барв!

***

З Днем благодійництва! Радості, доброти, милосердя вам! Нехай чуйність та співчуття допомагають знаходити можливості, а ваші добрі справи освітлюють життя. Хай добро повертається до вас сторицею!

***

У цей особливий день бажаю вам благословення, доброти, радості. Не забувайте про допомогу ближнім, даруйте іншим любов та радість. Нехай добрих справ більшає, а щирі слова подяки зігрівають серце! З Днем благодійництва!

***

З днем благодійності,
Щастя і рішучості,
серця натхненного
І проникливого.
У справі – твердої стійкості,
Якщо треба – жвавості,
Чесності, душевності
І благословення.

***

Відзначає світ великий
День благодійності.
Це – сплеск добра і щастя
У кам’яній дійсності.

***

Нехай бумерангом повернеться
Все те добро, що в світ несеш,
І то, до чого душа прагне,
Ти в подякі знайдеш!

Джерело: joy-pup

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook