Приватні листи принцеси Діани виставили на аукціон

Приватні рукописні листи та листівки від принцеси Діани до колишньої домогосподарки її родини Вайолет Коллісон продадуть на аукціоні 30 липня. За них очікують отримати тисячі фунтів.

Про це повідомляє BBC.

Принцеса Діана підтримувала тісний зв’язок із Вайолет Коллісон, яку називала просто “Коллі”. Коллісон працювала домогосподаркою в Парк-гаусі Сандрінгемського палацу, де Діана провела своє дитинство.

Коллі надсилала подарунки принцесі Діані, а також принцам Вільяму та Гаррі, за що Діана відповідала подяками q різдвяними листівками.

Очікують, що ці листи будуть продані за тисячі фунтів. Один із листів, написаний на папері з Букінгемського палацу, Діана відправила лише за три тижні до весілля з принцом Чарльзом. У ньому Діана Спенсер написала: “Всі тут займаються останніми приготуваннями. Наречена залишається досить спокійною!”

В іншому листі з вересня 1984 року Діана дякує своїй колишній домогосподарці за подарунок для принца Гаррі. Вона написала: “Вільям обожнює свого маленького брата і весь час обсипає його нескінченними обіймами та поцілунками.”

Люк Макдональд, директор аукціонного дому Sworders, зазначив, що листи були “дуже інтимними. Це речі, про які ми, ймовірно, не знали б за винятком вузьких кіл королівської родини. Факт, що вона хотіла сказати особливе дякую — навіть за незначні подарунки — дійсно говорить про те, якою доброю, щедрою та турботливою була Діана.”

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook