Сергій Моргунов про передачу Вінниці бойового прапора від 11-го прикордонного загону

12 грудня, у День сухопутних військ, до міського голови Сергія Моргунова завітав військовослужбовець. Від імені керівника штабу, Андрія Дейнеко, та усіх своїх побратимів він передав місту бойовий стяг – символ стійкості та нескореності. Цей військовослужбовець був присутній у гарячих точках війни разом із бійцями 11-го прикордонного загону, які наразі перебувають на лінії бойового зіткнення на східному напрямку.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Разом із прапором, військові передали Вінницькому міському голові, усьому депутатському корпусу, жителям громади слова вдячності за дієву підтримку.

«Це дуже почесно для всієї Вінницької громади, адже є визнанням внеску кожного її жителя у підтримку Збройних сил України, – зазначив під час зустрічі з військовим Вінницький міський голова Сергій Моргунов. – На сьогодні ми у різний спосіб та різним обладнанням допомагаємо 22 військовим частинам. І на досягнутому зупинятись не збираємось. Зокрема, зараз під час формування бюджету на 2024 рік передбачаємо набагато більше фінансових ресурсів».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook